Dette er et arrangement vi storgleder oss til!

Meld deg på her

Kommer: Jan Kjærstad i samtale med Gunnar Vilberg om sin nye roman «Berge»

Jan Kjærstad er høyaktuell med boken «Berge» som mottar strålende anmeldelser, og vi er stolte over å presentere forfatteren i høstens program for litteraturfestivalen. Men Kjærstad kommer også på vårt Kick-off, et arrangement for alle bibliotekansatte i fylket.

Kom!
Få med deg samtalen mellom Jan Kjærstad og Gunnar Vilberg, få med deg årets forfattersamtale mellom Selma Lønning Aarø og Wencke Mühleisen og få med deg åpningsforedraget til Fredrik Høyer med en med en helt spesiell kick-off vri! Alt dette på en og samme dag!

Og i tillegg – kom og møt kollegaer fra de andre bibliotekene som også gjør seg klar for årets festival.

Hør åpningsforedraget til Fredrik Høyer med en med en helt spesiell kick-off vri.

Arrangementet går av stabelen på Popsenteret, vel verdt et besøk i seg selv.