Uhøytidelig åpning ved Ragnhild Madsen og Karianne Dræge. Offisiell åpning fnner sted i oktober.

Onsdag åpnet Sørum bibliotek dørene i de nye lokalene til avdelingen på Frogner. Biblioteksjef Ragnhild Malfang og filialleder Karianne Dræge kunne gledesstrålende ønske velkommen til kommunen, fylkets – og så vidt oss bekjent, landets andre døgnåpne bibliotek. Biblioteket ligger i det nybygde Frogner Kultursenter og er nærmeste nabo til bygdas barneskole.

Fra Sørum biblioteks side på Facebook

Avdelingen er verdt et besøk.

Frogner ligger bare en rask avstikker fra E6 i retning Gardermoen, og kan være verdt et besøk for alle som vurderer å gjøre biblioteket sitt «meråpent». Biblioteket har gjort seg gode erfaringer siden de åpnet det første døgnåpne biblioteket i nye lokaler på Sørumsand i januar, og satser friskt videre. I tillegg er det et lokale det er verdt å hente inspirasjon fra. Her er det varme farger, gode løsninger, innbydende sittegrupper, og fantastiske illustrasjoner som pryder veggene. Huldra fra «Kire-serien» til Tonje Tornes er illustrert av kunstner Else Marie Syvertsen.

Omtale i Romerikes blad