Sommerlesforfatter Mari Moen Holsve oppfordrer alle barneskoleelever i fylket til å melde seg på denne landsomfattende lesekampanjen.

Den digitale Sommerles-kampanjen gjennomføres for femte år på rad, og for første gang er alle folkebibliotek i Akershus med. Fylkesbiblioteket i Akershus fungerer som et administrerende ledd. Nytt av året er at det nå også skal forskes på hva denne kampanjen betyr for barn og unges leselyst og lesevaner.

Stadig større popularitet

Kampanjen har hvert år opplevd stigning i antall påmeldte og antall bøker og sider lest. I Akershus har elevene allerede lest nesten 3000 bøker og 200.000 sider, bare på de første to ukene kampanjen har gått.

– Jeg husker jeg i fjor sa at « har det blitt stort!» Men så har det jo blitt enda større i år, sier sommerlesforfatter Mari Moen Holsve.

LES MER OM SOMMERLESFORFATTER MARI MOEN HOLSVE OG LESEKAMPANJEN PÅ HJEMMESIDENE TIL AKERSHUS FYLKESKOMMUNE