På nett med Biblioteket

Last ned og les - digitale tilbud fra Bibliotekbussen og bibliotekene i Akershus

Pressreader

Pressrader gir deg tilgang til tusenvis av aviser og tidsskrifter på mer enn hundre forskjellige språk. Bibliotekene som har tjenesten gir alle som har lastet ned appen tilgang i 7 dager etter at man sist besøkte biblioteket. Denne tilgangen kan vi desverre ikke tilby på bussen, men ta en titt på tjenesten her!

BookBites

Ønsker du å lese ebøker fra bibliotekene i Viken kan du gjøre det i appen Bookbites. Der finner du et mangfold av gode bøker til lesere i alle alder. Ny norsk og oversatt skjønnlitteratur, barnebøker og fagbøker. Lydbøker, og ikke minst anbefaler vi deg å sjekke ut dikt på ebok! 
Last ned appen og få tilgang til alle funksjoner du trenger for å låne og lese e-bøker kjøpt inn av bibliotekene i Viken.  Du må ha være registrert som låner i et av bibliotekene i Viken for å kunne låne e-bøker hos oss.
Alt vi kan tilby på ebok finner du i appen.
https://edu.bookbites.com/no/bibliotek-funksjoner/

Filmbib

Rundt 400 kort- og dokumentarfilmer ligger tilgjengelig for publikum på filmbib.no. Alle med nasjonalt lånekort får gratis tilgang, og kan se filmene når som helst, hvor som helst. Filmene er kjøpt inn av Norsk filminstitutt gjennom innkjøpsordningen for film. Filmbib finnes også som app som kan lastes ned fra App Store eller Google Play . Informasjon om nye filmer som legges ut i strømmetjenesten sendes ut i nyhetsbrev. Dersom du ønsker å motta nyhetsbrev kan du registrere deg ved å sende en e-post til: bibliotek@nfi.no  

Naxos Music Library

Med Naxos music Library kan du lytte til over 120.000 CD-er (1.8 mill spor) og ny musikk legges til hver måned. Tjenesten tilbyr hovedsaklig klassisk, opera,jazz og verdensmusikk. Logg inn på Naxos Music Library med nasjonalt lånernummer. Du kan også laste ned appen for å lytte. Tjenesten tilbys av Dokumentasjonssenteret for musikk.

Bibliofil-appen

Med appen Bibliofil kan du søke, reservere, fornye og låne med digitalt lånekort på mobil. Last ned appen Bibliofil fra App store eller Google play og logg inn med lånernummer og PIN-kode.

Bokhylla.no

Nasjonalbiblioteket har figitalisert bortimot 250.000 norske bøker og gjort de tilgjengelig på nett. Les mer om dette tilbudet på Nasjonalbibliotekets sider.

Translate »