Et nytt skoleår er i gang, og i dag kjører Bibliotekbussen ut på første tur denne høstsesongen. Det er en oppdatert og «ny» buss vi sender ut på veien, i løpet av sommeren har den nemlig fått seg en aldri så liten «makeover». Og den har blitt så fin!

Velkommen inn!
Bibliotekbussen er åpen for alle som kommer forbi, og vi ønsker alle gamle og nye lånere velkommen innom.
De fleste stoppestedene er ved butikker, bensinstasjoner, busslommer og skolegårder.  En uke i måneden besøker vi skoler som har fast avtale om besøk. Denne høsten vil vi også besøke en rekke nye barnehager og har lagt inn noen nye stopp, og vi ser frem til å bli kjent med nye lånere i alle aldrer.
Sjekk ut når bibliotekbussen kommer til din kommune:

Denne høsten skal vi i tillegg vi ha med oss forfatter Reidar Kjelsen ut på tur!
Bibliotekbussen i Akershus skal for første gang brukes i DKS-sammenheng og det er bare å glede seg til at Reidar Kjelsen svinger inn i skolegården med litteraturproduksjonen «Æsj»! Vi gleder oss!

I høst skal vi bruke Bibliotekbussen i Akershus for første gang i DKS-sammenheng. Det er bare å glede seg til at Reidar Kjelsen svinger inn i skolegården med litteraturproduksjonen «Æsj»!

Posted by Den kulturelle skolesekken i Akershus on Monday, April 9, 2018

Vi minner om at du kan søke og bestille materiale her på våre hjemmesider, sjekk også ut våre digitale tilbud
Rekker du ikke innom Bibliotekbussen kan du kanskje laste ned ei bok på eBokbib?

Vi sees!