Mandag 18 april var Fylkesbiblioteket tilstede under nyåpningen av Bekkestua bibliotek i Bærum. Biblioteket har fått en vel fortjent oppgradering og lyse lokaler. Mange fine leseplasser, lave hyller og gode sitteområder samt en egen scene for å leve ut popstjernedrømmen, har kommet på plass.

fint med stoler pop i barum Pratestoler

Trine Schøning fra Bærum bibliotek fortalte at man har tatt utgangspunkt i brukernes behov og kommunens bibliotekmelding under planleggingen. Biblioteket skal være en møteplass og arena for opplevelser, debatter og kulturelt mangfold, og det er det lagt godt til rette for nå. I biblioteket er det tre ulike arrangementsoner.  En med tidsskrifter, en for barn og en til musikk. Her kan brukerne oppleve foredrag, teater, bokprat, lanseringer, eventyrstunder og små konserter.

heidi h barum heidi barum

Nasjonalbibliotekar Aslak Sira Myre og fylkesbiblioteksjefen i Akershus, Heidi Hovemoen snakket varmt om biblioteket under åpningen. Det gjorde også kommunalråd Morten Skauge som pekte på bibliotekene som «En kommunal kjerneoppgave på lik linje med skole», vi kan ikke bli mer enig.

Gratulerer til Bekkestua biblitoek og takk for et fint arrangement.

Translate »