Vi har fått laget en promoteringsfilm for PressReader!

Tilang til appen Pressreader for lånerne i Akershus er en av avtalene vi har inngått på vegne av bibliotekene i Akershus.

Denne appen gir lånerne tilgang til tusenvis av aviser og tidsskrifter på mer enn hundre forskjellige språk. Bibliotekene i Akershus gir alle som har lastet ned appen tilgang i 7 dager etter at man sist besøkte biblioteket. dette tilbudet er så bra at flere må få kjennskap til det!  Gjennom appen Pressreader tilbyr vi lånerne gratis tilgang til mer enn 7000 aviser og magasiner fra hele verden. Denne tjenesten er så god at flere må få kjennskap til den.

Sjekk den nye reklamefilmen vi har laget for bibliotekene i Akershus!

Pressreader i Akershus

En av avtalene vi har inngått på vegne av bibliotekene i Akershus er med tjenesten Pressreader. Gjennom appen Pressreader tilbyr vi lånerne gratis tilgang til mer enn 7000 aviser og magasiner fra hele verden. Denne tjenesten er så god at flere må få kjennskap til den. Sjekk den nye reklamefilmen vi har laget for bibliotekene i Akershus! 📽️🎞️📽️

Posted by Fylkesbiblioteket i Akershus on Thursday, September 13, 2018