Har du lyst til å lære mer om sjangeren sakprosa? Nå er første kurs i Sjangerskolen tilgjengelig som e-læringskurs for alle bibliotekansatte på bibliotekutvikling.no. Nettkurset finner du under fanen e-læring i menyen til venstre.

Sjangerskolen – SAKPROSA

Sjangerskolen er digitale kurs hvor du får høre sjangerforedrag og inspirasjonssamtaler med formidlere fra bibliotekmiljøet. Målet er å gi deg som jobber med formidling økt kunnskap om litterære sjangre. Utover året følger nye kurs i sjangrene skrekk, lyrikk og tegneserier. Sjangerskolen er utviklet av Fylkesbiblioteket i Akershus, med støtte fra Nasjonalbiblioteket. 

 

E-læring for bibliotekansatte E-læringsplattformen er et resultat av prosjektet E-læring for bibliotekansatte, et samarbeid mellom fylkesbibliotekene i Vestfold, Akershus, Buskerud og Nasjonalbiblioteket. Her vil du også finne andre e-læringsressurser og du vil kunne diskutere e-læring med kollegaer. For å få tilgang til bibliotekutvikling.no må du være registrert som bruker og logget inn. Registrering er gratis. Nettstedet er en portal for å levere statistikk, søke prosjektmidler og delta i faglige diskusjoner.  

Translate »